Денонощен видеомониторинг

Видеонаблюдение на бизнес

Градим бизнес в изключително динамична, но за съжаление, не достатъчно сигурна среда. Ежедневно се сблъскваме с проява на агресия, престъпления и злоупотреби, превърнали се в част от съвременния свят. Без съмнение предприемачите, които държат на просперитета на бизнеса си, не биха допуснали да оставят своите обекти, търговски помещения и складови бази на случайността.

Да се наемат фирми за охрана в София и страната, които да подсигуряват защитата на обектите от престъпления, е не само разумен подход, но и единствената правилна стъпка към сигурността и спокойствието.

Осигуряването на 24 часова защита на бизнеса може да се осъществява чрез видеомониторинг и се поема от професионалисти, които извършват ефективно видеонаблюдение на охраняваните обекти.

Какво е видеомониторинг?

Видеомониторингът е денонощно и обстойно видеонаблюдение в ОДЦ (Оперативно-Дежурен Център) на обекти, при което своевременно могат да се предприемат действия за предотвратяване на кражби, вандалски актове, посегателства или други престъпления, уведомяване на собственика, охранителната фирма, МВР, СОТ, съседи, клиенти.

Видеомонторингът е модерен и изключително ефективен подход да се реагира при опити за обири, злоупотреби и престъпления. Използват се най-новите технологии за видеонаблюдение, като за услугата се заплаща месечен абонамент.

Всичко, което се случва на територията на Вашия хотел, магазин, цех, склад или друг обект, се снима и съхранява в продължение на 30 дни. Предимството на тази услуга е, че не се налага да плащате за видео техниката, която се монтира във Вашия обект. Вие можете да избирате кои камери да се наблюдават и какви действия да предприемат служителите от ОДЦ при различни ситуации.

Същевременно видеомониторингът е изключително ефикасен метод за превенция и съчетан с физическа охрана, предполага в голяма степен минимизиране на риска и подобряване сигурността в обекта.

Няма коментари

Напишете коментар

Без спам коментари