Видеомониторинг в областта на сигурността и охраната

видеомониторинг
Видеомониторингът или денонощното видеонаблюдение е услуга в областта на сигурността и охраната, която предлага превантивна мярка срещу посегателство върху личната или частна собственост.

Видео контролът се извършва чрез изграждането на проект и поставянето на камери за видеонаблюдение на даден обект, като по този начин той се наблюдава 24 часа от оперативно-дежурен център. При ситуация на кражба, пожар, природно бедствие, нередност от оперативния център подават сигнал към охранителната фирма, която изпраща екип, който да провери обекта.

Предимствата, които предлагаме от GSS са безплатна консултация със специалисти по сигурност и охрана, които ще дойдат на място да направят оглед на обекта. След това ще проектират и изградят система за видео наблюдение и контрол за собствена сметка. Освен, че няма да направим компромис с качеството на услугата, ние гарантираме за коректно и професионално отношение. Видеомониторингът е ефективна превенция срещу посегателства над личната и частна собственост. Бързата реакция на контролния център е в пъти по-ефикасна от всеки друг вид охранителна дейност. Пропуските в сигурността са сведени до минимум благодарение на индивидуалния проект за наблюдение, който се изгражда отделно за всеки обект спрямо неговата урбанистична характеристика и спецификация.

Видеомониторингът е услуга в сферата на сигурността и охраната, на която може да имате пълно доверие. Специалистите, които отговарят за контрола и следят обектите чрез камерите за видеонаблюдение в контролните центрове са напълно квалифицирани кадри. Времето за реакция при опасност от инцидент е в пъти по-кратко, което от своя страна увеличава възможността за навременна превенция срещу посегателство върху собствеността.

Няма коментари

Напишете коментар

Без спам коментари