Изборът на охранителна фирма

охранителна фирма

Когато става въпрос за сигурност и охрана, често клиентите изпитват затруднение в избора на охранителна фирма. Пазарът е залят от малки и големи охранителни фирми, които претендират, че са най-добрите. Въпреки това, често клиентите не знаят скритите подводни камъни и компромисите, които ще направят в избора си на охранителната фирма, която ще наемат, за да се погрижи за сигурността на бизнеса им или личната им безопасност.

Често малките охранителни фирми, все още прохождащи в този бранш, излизат с перфектни фирмени биографии, сертификати и професионално обучени кадри, но само на хартия. Всъщност недостатъчният брой клиенти, които имат, не им дава шанса наистина да развият потенциала на фирмата, да наемат обучени кадри, които да се справят ефективно с професионалните си задължения. Не след дълго въпросната фирма фалира, често завличайки своите клиенти.

Големите фирми от своя страна често си позволяват да пренебрегват част от своите неголеми клиенти за сметка на онези, в които влагат по-голям ресурс и съответно от тях печалбата им е завидно по-голяма. Позволяват си да пренебрегват изискванията на своите клиенти или да ги преговарят до степен, изгодна само на охранителната фирма.

Тук идва въпросът как наистина да изберем онази охранителна фирма, която ще се погрижи действително за своите клиенти професионално, ефективно и на добри условия.

Ние от GSS, държим на коректните професионални отношения. За нас е важно клиентите ни да бъдат максимално удовлетворен и да получат най-доброто обслужване в сферата на сигурността и охраната. Имаме дългогодишен опит, което ни дава самочувствието, че сме една от най-добрите охранителни фирми.

Работим прецизно с професионално обучени кадри с дългогодишен опит в охранителната дейност. Държим нашите клиенти да се чувстват в пълна безопасност за своят бизнес или личната си сигурност, което не ни позволява да правим компромиси в нито една област от професионалните отношения относно качеството на предлаганата от нас услуга.

Работим еднакво коректно и професионално с нашите големи и не толкова големи клиенти, защото смятаме, че пред нуждата от сигурност всички сме равни. Неприкосновеността на личната собственост или живот сме приели за наша мисия.

Няма коментари

Напишете коментар

Без спам коментари